Hai la Hochei

Vrei să faci parte din echipă?
Programează o discuție cu unul dintre antrenori. Ne găsești aici:
Telefon:
E-mail:
Fb:

Vrei să ne vezi? Vino la unul dintre antrenamentele noastre!

ACS Steaua Rangers participă la competițiile, programele și proiectele FRHG și IIHF:

Proiectul “Învaţă să joci HOCHEI” care face parte din PROGRAMUL PIERRE DE COUBERTIN, finanţat de Ministerului Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a fost supevizat de Johan Bollue, Instructor IIHF.

Pentru implementarea programului antrenorii români care au participat la acest proiect au beneficiat de 4 zile de pregătire sub egida, învață cum să înveți. Aproape 40 de copii au participat zilnic, pentru a sprijini această acțiune a FRHG.

Activitatea a fost intensă atât pe gheață cât și pe uscat, după antrenamentul de pe gheață cu durată de 80 de minute, 20 minute exclusiv pentru antrenori iar 60 minute pentru exercițiile pe gheață s-au bucurat de participarea copiilor de la clubul Steaua Rangers și Felcsik.

Pregătirea antrenorilor a continuat după prânz pană seara cu prezentări ale programelor LTP organizate de IIHF de 10 ani la Vierumaki, Finlanda și sesiuni video.

Pe pagina web a FRHG www.rohockey.ro puteți accesa pagina de facebook dedicată proiectului, unde a fost postat un clip video cu prima zi.

Weekend-ul feminin de hochei pe gheaţă în toată lumea este o oportunitate la nivel mondial pentru fete de a încerca jocul de hochei pe gheaţă ca pe un nou sport. Mii de participanţi au luat parte la fiecare dintre edițiile anterioare.

Hocheiul pe gheaţă feminin cunoaşte una din cele mai rapide dezvoltări ca ramură de sport în lume datorită unor astfel de evenimente şi programe similare care sunt derulare în mai multe ţări. Dacă vă doriţi ca fete din comunitatea dumneavoastră să se alăture acestui eveniment distractiv, acest eveniment constituie o mare oportunitate de a face acest lucru !

Ce este Weekend-ul feminin de hochei pe gheaţă în toată lumea ?

Este o oportunitate pentru tinere fete de toate vârstele să încerce jocul de hochei pe gheaţă. Pentru acest eveniment suntem în căutarea comunităţilor din întreaga lume pentru a găzdui acest eveniment cu scopul de a aduce împreună pe gheaţă fete din comunitatea dumneavoastră astfel încât acestea vor putea să:

– experimenteze pentru prima dată abilităţile de bază în hochei într-un sens pozitiv, distractiv şi în siguranţă;
– afle despre oportunităţile jocului de hochei pe gheaţă în comunitatea lor;
– înveţe despre fair-play, sportivitate şi munca în echipă;
– întâlnească noi prieteni şi să aibă şansa de a se îndrăgosti de un nou sport.